Társaságunk a munkáltatók számára két fő irányban nyújt szolgáltatást.

Utalvány forgalmazás, aminek keretében biztosítjuk elektronikus utalvány formájában az étkezési, iskolakezdési, internet utalványokat. Ezek az utalványok felhasználhatóságuk tekintetében teljesen azonosak a hagyományos papír alapú utalványokkal Az utalvány mögött, nem a munkavállaló valamely banknál vezetett bankszámlája van, hanem attól elkülönülő egyéni utalvány számla. Az egyéni utalvány számlán nem elektronikus pénz található, és felhasználási köre is korlátozott az utalványt elfogadó üzletekre. A munkavállaló nemcsak a címlet értéke szerint használhatja fel, hanem a beváltás pontosan a vásárlás értékének megfelelően történik. Tehát pl. 1.352.- Ft-os vásárlás esetén virtuális utalványának értéke pontosan ennyivel csökken, így nem veszíti el a fizetendő összeg és az utalvány érték közötti különbséget. Az utalványok nem járnak le és elvesztésük esetén is csak a kártyát kell pótolni.
Kafetéria szolgáltatás. Ezen szolgáltatásunk lényege, hogy a munkáltatónál bevezetésre kerülő kafetéria rendszer teljes szabályzat rendszerét elkészítjük, biztosítjuk az informatikai rendszert, mely többek között biztosítja a munkavállalók számára az interneten történő kafetéria választás (jegyzés) lehetőségét. De ezen termékeinket akár egy komplex szolgáltatás keretében is biztosítjuk. Kafetéria szolgáltatásunkról bővebb tájékoztatást a kafetéria menüpont alatt találhat.

1 / 2 oldal

Partnereink:

Cégjegyzékszám: 01-10-045635
Bankszámlaszám: 10103379-85742500-01004002 (Budapest Bank)


Tel.: 06-1/814-9630
Adószám: 11525370-2-41
Ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92.

Egyenleg lekérdezés
separator VÁLLALATUNKRÓL separator UTALVÁNYAINKRÓL separator DOKUMENTUMTÁR separator GYAKORI KÉRDÉSEK separator KAPCSOLAT separator

Optisoft Zrt.

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

Optisoft Zrt.